Kontakt mig

Gul streg

Kontakt mig enten over mail, telefon eller her i kontaktformularen. Jeg træffes bedst mellem kl. 7.45-8.45 og efter kl. 17

Mail: info@denlillekrop.dk

Tlf: 27581719

 

Praktisk information

Hvid streg

Afbud til behandling senest samme dag inden kl. 8.00. Ved for sent afbud eller udeblivelse er jeg berettiget til at opkræve et gebyr på 210 kr.

Afbud til hold ligeledes senest samme dag kl. 8.30

Afbud bedes meldes skriftligt enten på sms til tlf: 27581719 eller per mail til: info@denlillekrop.dk

Afregning foregår efter hver endt behandling her på klinikken enten per mobilpay eller via bankoverførsel. Faktura sendes på din mail samme dag.

Angående COVID følger jeg Sundhedsmyndighedernes vejledninger. Det betyder, at jeg bærer visir og at du som forælder bedes bære mundbind eller visir. Som udgangspunkt skal barnet kun ledsages af en forælder. Der er sat tid af til afspritning mellem hver konsultation.

Sikker mail: under “beskeder” i onlinebooking kan du sende sikre beskeder. I almindelig mailkorrespondance eller sms bør du ikke sende personfølsomme oplysninger.

Find mig her

Gul streg

Klinikken ligger i en del af mit private hjem. Der er separat indgang, venteværelse og badeværelse. Alt i lyse, pæne og rene omgivelser. Jeg lægger vægt på en behagelig atmosfære, hvor både børn og forældre vil føle sig trygge og mødt med nærvær og ro.

Der er gratis parkering på Virum Vandvej og der er busforbindelse til Virum Station, Lyngby og Holte tæt på.

Der er plads til barnevognen under et tørt udhæng lige foran indgangen til klinikken.

Adresse: Virum Vandvej 26b, 2830 Virum